TORO SUSHI KRAKóW

Ostatniaopinia


4 gwiazdek z 194 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Toro Sushi Kraków. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

20 wrz 2022 o 20:07 Really tasty and prepared on time. Also quite large plastic pieces.
19 wrz 2022 o 8:45 Jak zawsze bardzo dobre sushi, bardzo szybka dostawa. Polecam!
17 wrz 2022 o 15:44 Niestety imbir i tuńczyk to jakaś porażka. Nori było strasznie łykowate. Niestety zawiodłem się.
8 wrz 2022 o 0:05 bardzo serdecznie polecam.
7 wrz 2022 o 22:08 Lepszego sushi nie jadłem. Szybka dostawa przed czasem. Miły Pan Dostawca zasłużył na tipa. Polecam serdecznie!
6 wrz 2022 o 18:29 Nie wiem skąd te negatywne opinie dla mnie sushi na najwyższym poziomie. Czas dostawy ok. Polecam i będe zamawiał. ;)
3 wrz 2022 o 21:15 Prawie 3 godziny oczekiwania. Normalnie restauracje informują o tak długim oczekiwaniu i pytają czy chcę anulować. Imbir był stary, panierka krewetek przypalona. Nie polecam.
31 sie 2022 o 8:17 Smaczne :)
26 sie 2022 o 20:16 Sushi bylo 10 kin przed czasem ustawionym ale akurat dzis super wyszło. Samo sushi pyszne, świeże - dajcie pliss jakies nowe futomaki!! Od dluzszego czasu zero nowości. Krewetka z boczkiem to był sztoss:)
17 sie 2022 o 17:07 Mała kulka wasabi (mimo dopłaty za extra) i 1 mały sos na ponad 25 kawałków. Obrzydliwy, przesolony tatar z tuńczyka - cała rolka poszła do kosza. Tempura zjadliwa, ale to było bardzo średnie. Niestety bardzo marnie. 90 zł wyrzucone w błoto.
15 sie 2022 o 20:49 Sushi absolutnie średnie, na 30szt. jeden sos sojowy. Na plus dużo i smaczny imbir. Dostawa jeśli chodzi o czas ok, ale w aplikacji caly czas mi pokazywało, że dostawa będzie 40-50 min później... Ja raczej nie powtórzę zamówienia :(